خانه بهداشت مزینان

وبلاگی در خصوص معرفی فعالیتهای خانه های بهداشت و مدیریت بیماریها

وبلاگی در خصوص معرفی فعالیتهای خانه های بهداشت و مدیریت بیماریها

طبقه بندی موضوعی

۵ مطلب در فروردين ۱۳۹۳ ثبت شده است

دفترچه های بیمه روستایی از اول تیر ماه 93 باید دارای تاریخ اعتبار باشند .

به گزارش خانه بهداشت مزینان ؛ طبق اعلام سازمان بیمه ، کلیه عزیزانی که دفترچه های درمانی بیمه روستایی دارند تنها تا اول تیر ماه 93 می توانند تا آخرین برگ دفترچه بدون در نظر گرفتن تاریخ اعتبار آن استفاده نمایند و از تاریخ ذکر شده کلیه دفترچه ها باید دارای اعتبار باشند .

لازم به ذکر است ، دفترچه های بیمه روستایی در حال حاضر بدون در نظر گرفتن تاریخ اعتبار ، در تمامی مراکز درمانی تحت قرارداد قابل استفاده بوده و تا آخرین برگ بیمار می تواند از دفترچه بیمه استفاده نماید .

در خصوص نحوه تعویض دفترچه ها نیز باید درنظر داشت که برگ تعویض دفترچه حتما باید مهر خانه بهداشت مزینان داشته باشد .

بعد از مهر زدن دفترچه ها عزیزان می توانند یا مسقیما به اداره بیمه خدمات درمانی سبزوار و دفتر پستی واقع در رویروی اداره برق سبزوار مراجعه و یا دفترچه های خود را تحویل دفتر پستی مزینان ( پست بانک ) داده و به راحتی دفترچه های خود را تعویض نمایند .


۰ لطفا اینجا نظر بدهید موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ فروردين ۹۳ ، ۰۷:۰۷
مهدی تاج مزینانی
به زودی ساخت ساختمان جدید مرکز بهداشتی درمانی مزینان آغاز می گردد .

به گزارش خانه بهداشت مزینان ؛ با همت مسئولین علوم پزشکی سبزوار و پیگیریهای مداوم از جانب خسروجردی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان داورزن و تاکیدات شورای اسلامی و دهیاری مزینان ، تصویر سه بعدی از ساختمان جدید مرکز بهداشتی درمانی مزینان تهیه و آماده بهره برداری شد .

قرار است تا چند روز آینده نیز نقشه مهندسی آماده و با حضور مسئولین امر روند ساخت مرکز بهداشتی درمانی درخور مردم شهید پرور مزینان شروع گردد .

در این میان مشکل اساسی که این روزها مردم مزینان ومنطقه با آن روبرو هستند ، عدم حضور پزشک ثابت در مزینان است که امید می رود با توجه به پیگیری دائم از سوی شورای اسلامی مزینان و نیز نظر خاص سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان داورزن نسبت به مزینان ، این مشکل نیز بزودی مرتفع شود .

خانه بهداشت مزینان ضمن تشکر و قدردانی از زحمات کلیه دوستان ، آرزوی توفق روز افزون برای خدمتگزاران مردم داشته و از طرف همگی مسئولین امر از خیرین محترم مزینانی و منطقه جهت همکاری در ساخت مرکز دعوت به عمل می آورد .

بانی ابتدایی این مجموعه مرحوم حاجیه بتول رفیعی بوده که مبلغ 1500000000 ( یک میلیارد و پانصد میلیون ریال ) اهدا نموده و یادگاری از خود برای مزینان بجا گذاشت . " خداوند او را مورد رحمت واسعه خودش قرار دهد " .




۲ لطفا اینجا نظر بدهید موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ فروردين ۹۳ ، ۰۶:۱۹
مهدی تاج مزینانی


شعار سال و عناوین روزهای هفتۀ سلامت 1393؛

یک عمر سلامت با «خود مراقبتی»

 

شعار روزهای هفته سلامت:


  • دوشــــنبه 1 اردیبهشت: توانمندسازی نوجوانان و جوانان برای خودمراقبتی
  • سه­ شـنبه 2 اردیبهشت: عموم مردم، نیازمند خودمراقبتی
  • چهارشنبه 3 اردیبهشت: خانواده، خاستگاه خودمراقبتی
  • پنج­شــنبه 4 اردیبهشت: رسانه­ها، مروّجان خودمراقبتی
  • جمـــــــعه 5 اردیبهشت: نهادها و پایگاه­های مردمی، کانون­های خودمراقبتی
  • شنـــــــبه 6 اردیبهشت: تیم سلامت، مربیان خودمراقبتی
  • یک­شنـــبه 7 اردیبهشت: سیاستگذاران و مدیران اجرایی، حامیان خودمراقبتی

  ***

موضوع روز جهانی بهداشت:

 small bite, big threat

موجودات کوچک؛ تهدید بزرگ


منبع خبر : وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

۱ لطفا اینجا نظر بدهید موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ فروردين ۹۳ ، ۱۴:۳۹
مهدی تاج مزینانی

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی سیاستهای کلی «سلامت» را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، ابلاغ کردند.

به گزارش خانه بهداشت مزینان به نقل از وب دا  ، متن سیاستهای کلی سلامت که به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده ، به شرح زیر است:

 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

سیاست های کلی سلامت


1 ـ ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، درمانی و توانبخشی سلامت مبتنی بر اصول و ارزش‌های انسانی- ‌اسلامی و نهادینه سازی آن در جامعه.
1-1- ارتقاء نظام انتخاب، ارزشیابی و تعلیم و تربیت اساتید و دانشجویان و مدیران و تحول در محیط‌های علمی و دانشگاهی متناسب با ارزش‌های اسلامی، اخلاق پزشکی و آداب حرفه‌ای.
2-1- آگاه‌سازی مردم از حقوق و مسؤولیت‌های اجتماعی خود و استفاده از ظرفیت محیط‌های ارائه مراقبت‌های سلامت برای رشد معنویت و اخلاق اسلامی در جامعه.
2- تحقق رویکرد سلامت همه جانبه و انسان سالم در همه قوانین، سیاست‌های اجرایی و مقررات با رعایت: 
1-2- اولویت پیشگیری بر درمان.
2-2- روزآمد نمودن برنامه‌های بهداشتی و درمانی.
3-2- کاهش مخاطرات و آلودگی‌های تهدید کننده سلامت مبتنی بر شواهد معتبر علمی.
4-2- تهیه پیوست سلامت برای طرح‌های کلان توسعه‌ای.
5-2- ارتقاء شاخص‌های سلامت برای دستیابی به جایگاه اول در منطقه آسیای جنوب غربی.
6-2- اصلاح و تکمیل نظام‌های پایش، نظارت و ارزیابی برای صیانت قانونمند از حقوق مردم و بیماران و اجرای صحیح سیاست‌های کلی.
3- ارتقاء سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی - ایرانی، تحکیم بنیان خانواده، رفع موانع تنش آفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ترویج آموزش‌های اخلاقی و معنوی و ارتقاء شاخص‌های سلامت روانی.
4 - ایجاد و تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز برای تولید فرآورده‌ها و مواد اولیه دارویی، واکسن، محصولات زیستی و ملزومات و تجهیزات پزشکی دارای کیفیت و استاندارد بین‌المللی.
5 - ساماندهی تقاضا و ممانعت از تقاضای القائی و اجازه تجویز صرفاً بر اساس نظام سطح‌بندی و راهنماهای بالینی، طرح ژنریک و نظام دارویی ملی کشور و سیاست‌گذاری و نظارت کارآمد بر تولید، مصرف و واردات دارو، واکسن، محصولات زیستی و تجهیزات پزشکی با هدف حمایت از تولید داخلی و توسعه صادرات.
6- تأمین امنیت غذایی و بهره‌مندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی، آب و هوای پاک، امکانات ورزشی همگانی و فرآورده‌های بهداشتی ایمن همراه با رعایت استانداردهای ملی و معیارهای منطقه‌ای و جهانی.
7- تفکیک وظایف تولیت، تأمین مالی و تدارک خدمات در حوزه سلامت با هدف پاسخگویی، تحقق عدالت و ارائه خدمات درمانی مطلوب به مردم به شرح ذیل: 
1-7- تولیت نظام سلامت شامل سیاست‌گذاری‌های اجرایی، برنامه ریزی‌های راهبردی، ارزشیابی و نظارت توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
2-7- مدیریت منابع سلامت از طریق نظام بیمه با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری سایر مراکز و نهادها.
3-7- تدارک خدمات توسط ارائه کنندگان خدمت در بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی.
4-7- هماهنگی و ساماندهی امور فوق مطابق ساز و کاری است که قانون تعیین خواهد کرد.
8- افزایش و بهبود کیفیت و ایمنی خدمات و مراقبت‌های جامع و یکپارچه سلامت با محوریت عدالت و تأکید بر پاسخگویی، اطلاع رسانی شفاف، اثربخشی، کارآیی و بهره‌وری در قالب شبکه بهداشتی و درمانی منطبق برنظام سطح بندی و ارجاع از طریق:
1-8- ترویج تصمیم‌گیری و اقدام مبتنی بر یافته‌های متقن و علمی در مراقبت‌های سلامت، آموزش و خدمات با تدوین استانداردها و راهنماها، ارزیابی فناوری‌های سلامت، استقرار نظام سطح‌بندی با اولویت خدمات ارتقاء سلامت و پیشگیری و ادغام آن‌ها در نظام آموزش علوم پزشکی.
2 -8 - افزایش کیفیت و ایمنی خدمات و مراقبت‌های سلامت با استقرار و ترویج نظام حاکمیت بالینی و تعیین استانداردها.
3-8- تدوین برنامه جامع مراقبتی، حمایتی برای جانبازان و جامعه معلولان کشور با هدف ارتقاء سلامت و توانمندسازی آنان.
9- توسعه کمی و کیفی بیمه‌های بهداشتی و درمانی با هدف: 
1-9- همگانی ساختن بیمه پایه درمان.
2-9- پوشش کامل نیازهای پایه درمان توسط بیمه‌ها برای آحاد جامعه و کاهش سهم مردم از هزینه های درمان تا آنجا که بیمار جز رنج بیماری، دغدغه و رنج دیگری نداشته باشد.
3-9- ارائه خدمات فراتر از بیمه پایه توسط بیمه تکمیلی در چارچوب دستورالعمل‌های قانونی و شفاف به گونه‌ای که کیفیت ارائه خدمات پایه درمانی همواره از مطلوبیت لازم برخوردار باشد.
4-9- تعیین بسته خدمات جامع بهداشتی و درمانی در سطح بیمه‌های پایه و تکمیلی توسط وزارت بهداشت و درمان و خرید آنها توسط نظام بیمه‌ای و نظارت مؤثر تولیت بر اجرای دقیق بسته‌ها با حذف اقدامات زاید و هزینه‌های غیرضروری در چرخه معاینه، تشخیص بیماری تا درمان.
5-9- تقویت بازار رقابتی برای ارائه خدمات بیمه درمانی.
6-9- تدوین تعرفه خدمات و مراقبت‌های سلامت مبتنی بر شواهد و بر اساس ارزش افزوده با حق فنی واقعی یکسان برای بخش دولتی و غیردولتی.
7-9- اصلاح نظام پرداخت مبتنی بر کیفیت عملکرد، افزایش کارآیی، ایجاد درآمد عادلانه و ترغیب انگیزه‌های مثبت ارائه کنندگان خدمات و توجه خاص به فعالیت‌های ارتقاء سلامت و پیشگیری در مناطق محروم.
10- تأمین منابع مالی پایدار در بخش سلامت با تأکید بر:
1-10- شفاف سازی قانونمند درآمدها، هزینه‌ها و فعالیت‌ها.
2-10- افزایش سهم سلامت، متناسب با ارتقاء کیفیت در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، از تولید ناخالص داخلی و بودجه عمومی دولت به نحوی که بالاتر از میانگین کشورهای منطقه باشد و اهداف سند چشم‌انداز تحقق یابد.
3-10- وضع عوارض بر محصولات و مواد و خدمات زیان‌آور سلامت.
4-10- پرداخت یارانه به بخش سلامت و هدفمندسازی یارانه‌های بهداشت و درمان با هدف تأمین عدالت و ارتقاء سلامت بویژه در مناطق غیربرخوردار و کمک اختصاصی به اقشار نیازمند و دهک‌های پایین درآمدی.
11- افزایش آگاهی، مسؤولیت پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها و سازمان‌های فرهنگی، آموزشی و رسانه‌ای کشور تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
12- بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینه نمودن طب سنتی ایران.
1-12- ترویج کشت گیاهان دارویی تحت نظر وزارت جهاد کشاورزی و حمایت از توسعه نوآوری‌های علمی و فنی در تولید و عرضه فرآورده‌های دارویی سنتی تحت نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
2-12- استاندارد سازی و روزآمد کردن روش‌های تشخیصی و درمانی طب سنتی و فرآورده‌های مرتبط با آن.
3-12- تبادل تجربیات با سایر کشورها در زمینه طب سنتی.
4-12- نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ارائه خدمات طب سنتی و داروهای گیاهی.
5-12- برقراری تعامل و تبادل منطقی میان طب سنتی و طب نوین برای هم‌افزایی تجربیات و روش‌های درمانی.
6-12- اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه.
13- توسعه کیفی و کمی نظام آموزش علوم پزشکی به صورت هدفمند، سلامت محور، مبتنی بر نیازهای جامعه، پاسخگو و عادلانه و با تربیت نیروی انسانی کارآمد، متعهد به اخلاق اسلامی حرفه‌ای و دارای مهارت و شایستگی‌های متناسب با نیازهای مناطق مختلف کشور.
14- تحول راهبردی پژوهش علوم پزشکی با رویکرد نظام نوآوری و برنامه ریزی برای دستیابی به مرجعیت علمی در علوم، فنون و ارائه خدمات پزشکی و تبدیل ایران به قطب پزشکی منطقه آسیای جنوب غربی و جهان اسلام.
 
۰ لطفا اینجا نظر بدهید موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ فروردين ۹۳ ، ۱۴:۲۷
مهدی تاج مزینانی

مراسم دید و بازدید از خانواده های عزیز از دست داده ی مزینانی در سال گذشته ، در هیئت حسینی (ع) مزینان برگزار شد .

به گزارش خانه بهداشت مزینان ؛ این مراسم چند سالی است به این خاطر که اهالی مزینان در اولین روز سال بتوانند تسلیت خود را به تمام خانواده های عزادار مزینانی برسانند و از طرفی خانواده های داغدار در منزل خود به اذیت نیفتند ، با همت شورای اسلامی و دهیاری در هیئت حسینی (ع) مزینان برگزار می گردد .

امسال نیز این مراسم در هیئت برگزار شد و قاری بین المللی مزینان ، امیر طالبی مزینانی چند آیه از کلام اله مجید را قرائت نموده و بعد از ایراد سخنرانی توسط حجت الاسلام معلمی فر ، محمد شریفی نام تمام افرادی که سال گذشته از جمع مزینانی ها جدا شده بودند را برای مهمانان و مزینانی های حاضر در هیئت بازگو کرد و پیام تسلیت مزینانی ها را به خانواده های داغدارشان رساند .

مهدی آزاده ریاست شورای اسلامی مزینان در ادامه ی مراسم گزارش سه ماهه ی فعالیت خود را از ابتدای کار و دیدارهایش با وزیران کشور از جمله وزیر بهداشت و دیگر مسئولین و خدمت گزاران مردم در نهادهای مختلف را شرح داد و با مشارکت دهیاری مزینان از افراد ذیل به مناسبت های مختلف ، با اهدای هدایایی قدر دانی نمود .

حجج اسلام معلمی فر و شیخ محمد مزینانی ، قاری بین الملل مزینان امیر طالبی ، محمد شریفی شورای اسبق مزینان ، حسین محمدی ، محسن مزینانی محمد راننده دهیاری ، جواد مظفری آبدار مزینان از روستای صدخرو و خانواده ی مرحوم اصغر مزینانی (قاضی) .

خانه بهداشت مزینان نیز از طرف تمامی همکاران در شبکه ی بهداشت و درمان شهرستان داورزن ، ضمن عرض تسلیت به خانواده های عزیز از دست داده ی مزینانی ، برای عزیزان از دست رفته از درگاه متعال طلب مغفرت دارد .





۲ لطفا اینجا نظر بدهید موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ فروردين ۹۳ ، ۱۲:۰۷
مهدی تاج مزینانی